HTML

2010.11.23. 22:11 demogaleria

Demo Galéria

Címkék: demo galéria mission

A Demo 2010 október 19-én nyílt Erzsébetvárosban, az Akácfa utca 51. alatt. A 80 m2- es teret, melyet raktárként használtak korábban, a Fogasház 2010. tavaszán ajánlotta fel kiállítótér kialakítására.

 

 

A Demo küldetése, hogy a vizuális kultúra eszközeivel foglalkozzon a kerülettel, Budapesttel és a közép-európai térséggel kapcsolatos társadalmi, kulturális, szociológiai és urbanisztikai kérdésekkel. A kiállítások és a galéria által szervezett programok ezen problémák vizsgálatára, kutatására és tematizálására jönnek létre.

 

A Demo Galéria egy non-profit művészeti intézmény, műkereskedelemmel tehát nem foglalkozik. A galéria kutatásalapú, tematikus kiállításokon, és ehhez kapcsolódó programokon keresztül kíván szólni az egyes társadalmi kérdésekről.

 

 

A Demo munkatársai :

Csiszár Mátyás

Kozma Eszter

Pacsika Márton

 

demogaléria@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://demo.blog.hu/api/trackback/id/tr502469098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása